From c3174fee2a663678c7f8c9f51fc572f7aabf07b5 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Who? <155328415+coddrago@users.noreply.github.com> Date: Tue, 18 Feb 2025 21:48:38 +0700 Subject: [PATCH] Update ua.yml --- hikka/langpacks/ua.yml | 4 ++-- 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-) diff --git a/hikka/langpacks/ua.yml b/hikka/langpacks/ua.yml index 96def2b..4803b50 100644 --- a/hikka/langpacks/ua.yml +++ b/hikka/langpacks/ua.yml @@ -181,8 +181,8 @@ terminal: heroku_backup: period: "⌚️ Юніт «ALPHA» створює регулярні резервні копії. Ці налаштування можна змінити пізніше.\n\nБудь-ласка, оберіть періодичність резервного копіювання.\n\n🚫 Таким чином неможливо відновити модулі завантажені з файлів командою .lm! Будьте обережними і робіть .backupmods перед відновленням." - saved: "✅ Періодичність збережено! Її можна змінити за допомогою .set_backup_period" - never: "✅ Я не буду робити автоматичні резервні копії. Можна скасувати використовуючи .set_backup_period" + saved: "✅ Періодичність збережено! Її можна змінити за допомогою {prefix}set_backup_period" + never: "✅ Я не буду робити автоматичні резервні копії. Можна скасувати використовуючи {prefix}set_backup_period" invalid_args: "🚫 Вкажи правильну періодичність в годинах, або `0` для вимкнення" backup_caption: '👆 Це твоя резервна копія бази даних. Не передавай її нікому, вона містить особисту інформацию. Якщо тобі потрібно її відновити, використай
{prefix}restoredb
у відповідь на цей файл.' reply_to_file: "🚫 Дай відповідь на .json або .zip файл"